Signup for a newseller to get SplitCam software news and updates! You can unsubscribe anytime. Your address will never be disclosed.

your name: e-mail:
SplitCam

A SplitCam virtuális video cature meghajtó lehetõvé teszi, hogy különbözõ alkalmazásokat egy video forráshoz kapcsolja. Például, ha van egy web-kamerája a számítógéphez csatlakoztatva nem használhatja egynél több alkalmazásban egy idõben - nincsen semmilyen standard Windows opció ami ezt lehetõvé teszi. A SplitCam pontosan azt teszi amit a neve mond: felosztja a video-folyamot ami a video- forrásból érkezik (video-splitting) és azt szolgáltatja más kliens alkalmazásoknak. A SplitCam segítségével legfeljebb 64 klienst tud egyidõben egy video forráshoz kapcsolni.

 Használat

Általában, ha egy video capture eszközt, web-kamerát, DV-kamerát, TV-hangoló,t vagy egy Video bemeneti kártyát telepítünk, ahhoz csak egy Windows alkalmazásból csatlakozhatunk hozzá. Ha elindít egy másik alkalmazást, és megpróbálja ugyanazt a video forrást használni akkor egy hibaüzenetet kap, amely arra hivatkozik, hogy az eszköz már használatban van. Ebben az esetben nincsen más lehetõsége, mint megvárni, hogy a másik alkalmazás befejezze a munkáját, vagy végleg feladni a gondolatot, hogy a második alkamazást használja. Bizonyos esetekben kifejezetten szükséges, vagy nagyon ajánlott mondjuk a web-kameráját egyidõben egy, vagy több kliens alkalmazásban is használni. Mi történik akkor, ha egy video konferenciát akar szervezni, különbözõ emberekkel függetlenül? Vagy szeretné felvenni a videobeszélgetését a kedvenc video felvevõ szoftverével.

Itt lehet nagy segítség a SplitCam! Minden amit tennie kell, hogy telepíti a SplitCam szoftvert a számítógépére, csatlakoztatja egy video forráshoz, és a többi alkalmazást a SplitCam virtuális capture eszközhöz. Pontosan úgy fog tünni, mintha 64 független video forrás lenne a számítógépéhez csatlakoztatva.
 

Fõbb tulajdonságok

Majnem bármilyen video forrást használhat elsõdleges video capture eszköznek
Választhat egy kívánt frissítési arányt 5 - 30 fps-ig. Általában egy videokonferenciához 15 fps-t használnak
Az alapvetõ video opciókat beállíthat közvetlenül a fõ SplitCam ablakból
Finomhangolhatja a fizikai videoforrást, a fényerõt, kontrasztot, színtelítettséget
Használhatja a felbontások széles skáláját a kliens alkalmazásokban: 160x120, 320x240, 640x480, stb.
Mindegyik alkalmazás a saját video felbontását használhatja
Kiiktathatja a nem használt felbontásokat, csökkentve a processzor terhelését
Az auto-update biztosítja hogy ön mindig a szoftver legfrissebb verziójával rendelkezzen
Fotókat, videofelvételeket használhat video forrásként, és szolgáltathatja a kliens alkalmazásoknak
Egyszerü retusálási eszközök a kép kliens alkalmazáshoz küldése elõtt


Fejlesztés alatt

Megváltoztathatja a SplitCam felület megjelenését úgynevezett "skin"-ek által melyet más felhasználók készítettek, vagy készítsen saját "skin"-t a "skin-builer" segítségével

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, vagy újabb
Processzor: Intel Pentium vagy jobb
RAM: 128MB, de több ajánlott
Egyéb követelmények: DirectX 9 vagy újabb

SplitCam telepítés

Töltse le a telepítõcsomagot és mentse el a számítógépén.
Futtassa a telepítõcsomagot, kattintson duplán egerével
Amikor elõször futtatja a SplitCam-ot a virtuális video kamera eszközmeghajtójának telepítését kell elvégeznie. Válaszoljon minden kérdésre "Igen"-el az eszközmeghajtó telepítésénél.Icelandic Dutch Turkish English Russian Romanian Italian Hebrew Bulgarian Chinese Portugal Czech Hungarian German :: Home ::