Signup for a newseller to get SplitCam software news and updates! You can unsubscribe anytime. Your address will never be disclosed.

your name: e-mail:

SPLITCAM

Програма за разделяне на видеопотока за използване на един източник за изображение в няколко клиентски приложения. SPLITCAM позволява да се използва една Bключена към компютъра WEB CAMERA, която осигуpява ползването на няколко програми едновременно, което стандартните средства на Widows не позволяват.


КАК РАБОТИ ТОВА :

Обикновено, като свържите устройствата за видео изображение на WEB камерата, да допуснем, че при използване на камера едновременно се извършват повече от еднo приложение.При опит да се свържат същата камера от друго приложение вие получавате съобщение за грешка, с F1 тoва ви съобщават че камерата вече е заета и вие ще трябва или да почакате, докато се освободи или да отхвърлите тази мисъл за използване на второто приложение.Какво трябва да се направи, ако вие искате например едновременно да общувате в телеконференция и при това да записвате изображението с камера, исползвайки своята любима програма за видео Bръзка? Или ако ви е необходимо да пуснете няколко копия програми-видеообщуване за разговор едновременно с няколко събеседника независимо? SPLITCAM ви предлага просто решение на този проблем! Въведете в своя компютър програмата SPLITCAM, след което въведете настройка на положение Web- камера, а в клиентските приложения изберете вместо Web-камера, устройство 'SPLITCAM CAPTURE'. Повече нищо не трябва да се прави: използването на програмата е абсолютно ЛЕСНО! Само се убедете че разрешението, което вие използвате в клиентските програми, е вкючено в настройките на SPLITCAM. 

Принципи на употреба на програмата splitcam:

Избор на източник за видеовръзка: web-камера, видео вход и т.н.
Избор на скороста за смяна на кадри (FPS). Зависи от възможностите на източника за видео връзката. Обикновено максималната скорост достига 30 кадъра в секунда. За видео конференция се използват 15 кадъра в секунда.
Настройка на базови характеристики за видео избор се ползват с удобен интернет, предоставен непосредствено със самата програма.
Настройка за допълнителни възможности на източника за видео връзка, предоставени от производителя на оборудването.
Използване на различни разрешения в клиентските приложения: 160х120, 320х240, 640х480, и т.н. Всяко клиентско приложение може да използва различно разрешение.
Възможност за избор за допуснати разрешения за клиентски приложения. Тази функция позволява исписване на натоварване на процесора при конвертации на изображението в различни разрешения.
Автоматично обновление на програмата гарантира, че вие винаги ще имате най-HOBATA версия, установена на вашия компютър.
Връзката на изображението на графическия файл (ВМР, GIF, JPG и други формати) и предаването му в качеството на клиентски приложения.
Увеличение, преместване и избор на участъка на графическо изображение за предаване качеството на поток към клиентски приложения.


Системни изисквания:

Операционна система: Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, и повече.
Процесор:Intel Pentium или по-добър
Оперативна памет (RAM): 12pMB и повече
Допълнителни компоненти: Directx 9 и повечеВЪВЕЖДАНЕ НА ПРОГРАМАТА

Въведете програмата и следвайте инструкциите на екрана. Cистемата ще ви предупреди за отсъствието HA цифрови подписи, потвърждаваща и благонадеждността на програмата.Сме ло натиснете клавиша 'ДА' ('YES').
При първото включване в програмата на вас ще ви бъде предложено да въведете драйвер на виртуалната камера. Задължително въведете този драйвер-без него използването на програмата е невъзможно.
След активирането на драйвера на виртуалната камера във вашата система ще се появи допълнително устройство за връзка с видеоизображението под название 'SplitCam capture'.Icelandic Dutch Turkish English Russian Romanian Italian Hebrew Bulgarian Chinese Portugal Czech Hungarian German :: Home ::